Warning: set_time_limit(): Cannot set max execution time limit due to system policy in /customers/d/3/7/actsverige.se/httpd.www/support/wp-content/plugins/swift-performance-lite/performance.php on line 2800 Ta reda på vem som är bortglömd | Act! Support
090-713550 support@zoft80.com
Det finns ett något dolt sökalternativ i ACT! som låter dig söka i nästan alla delar av en kontaktpost för senaste gången som kontakten har redigerats. Detta sökalternativ kan hjälpa dig att hitta de kontakter som inte har ”rörts” på ett tag, och inte låta dem glida oss ur händerna.På kontaktlayouten finns det några områden (systemfält som du inte redigera) som visar den senaste gången en kontakt var mailad, hade ett möte, uppringd, skickat ett brev, etc. Men om du inte registrerar alla samtal eller varje e-post som skickats, men använder Notes och/eller historik för att spar information, är detta sökalternativ det du skulle använda.

Gå till menyalternativet Lookup – Contact Activity. Ett litet fönster kommer upp, det frågar om du letar efter:

  • Kontakter som inte har ändrats (eller har ändras)
  • Ett datum att söka från
  • Var du vill söka: Anteckningar, Historik, Aktiviteter, Affärsmöjligheter och kontaktfält

Detta sökalternativ hjälper dig också att söka i alla fält på en gång – du behöver inte söka på Last Letter, Last Call, Senaste e-post – alla fält söks på en gång.

Gör ett försök och ta reda på vilka kontakter som väntar på att du skall kontakta dem

Originally posted 2014-03-19 23:16:00.