Warning: set_time_limit(): Cannot set max execution time limit due to system policy in /customers/d/3/7/actsverige.se/httpd.www/support/wp-content/plugins/swift-performance-lite/performance.php on line 2800 Importera dina kontakter från LinkedIn | Act! Support Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/d/3/7/actsverige.se/httpd.www/support/wp-content/plugins/paid-articles/paid-articles.php on line 961
090-713550 support@zoft80.com
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/d/3/7/actsverige.se/httpd.www/support/wp-content/plugins/paid-articles/paid-articles.php on line 961

Har du många kontakter i LinkedIn som du vill ha in i Act! ?

Du kan enkelt exportera alla dina kontakter till en CSV-fil som du sen importerar till Act!

"Importera dina kontakter från LinkedIn" är en utförlig beskrivning av hur du gör. Om du vill ha tillgång till sidan betalar du 250 SEK med PayPal eller kreditkort, Vi sparar inte era kontouppgifter hos oss.

Originally posted 2017-10-26 15:23:00.