Warning: set_time_limit(): Cannot set max execution time limit due to system policy in /customers/d/3/7/actsverige.se/httpd.www/support/wp-content/plugins/swift-performance-lite/performance.php on line 2800 Använd ACT ! för att spåra händelser och uppgifter | Act! Support
090-713550 support@zoft80.com

Hade en unik begäran från en klient häromdagen – att knyta befintliga kontakter till en händelse och tilldela dem specifika uppgifter/jobb.

I detta exempel var händelsen en dagslång aktivitet som inkluderade en matlagning, informationsbord och andra aktiviteter. Vi använde en företagspost och relationer för att spåra händelsen, här är vad vi gjorde i Act! :

Skapa först en företagspost som är händelsen – i det här fallet ”turné i augusti”.

För det andra skapar de ”kontakter ” från företaget [ Företag – Skapa kontakt från Företags ] , vilka funktioner eller arbetsuppgifter – som ” Rich ” , ” Rent ” , ” du ” och så vidare . Skapa så många ”kontakter ” som behövs för att definiera samtliga uppgifter.
När man tittar på intresset för bolaget detaljerad vy , har du en händelse med uppgifter ( som representerar ett företag med kontakter ) .

Nu för att sätta ihop allt och ansluter genom relationer , en befintlig kontakt med ett jobb för händelsen . t.ex. ansluta Joe Schmoe med Rigga – och med hjälp av borrfältf örhållanden för att definiera ytterligare information om den specifika uppgiften att Joe kommer att uppträda på Rigga .

Hoppas detta hjälper dig att komma på andra sätt att använda ACT ! att anpassa den till dina behov .

Originally posted 2014-03-22 12:32:06.