Warning: set_time_limit(): Cannot set max execution time limit due to system policy in /customers/d/3/7/actsverige.se/httpd.www/support/wp-content/plugins/swift-performance-lite/performance.php on line 2800 Skapa din marknadsplan i ACT! | Act! Support
090-713550 support@zoft80.com
En sak som du kan göra i ACT! är att på företagsnivå lägga upp To-Dos uppgifter och schemalägga aktiviteter.En annan ide är att skapa en serie av aktiviteter som innehåller olika marknadsföringsaktiviteter och koppla dem till respektive medarbetare. Du har säkert en hel rad aktiviteter som måste planeras in under året. Det kan vara ett kundbrev som skall skickas varje kvartal, en annan kan vara de 3 utställningar som företaget har tänkt delta i och ett tredje kan vara den årliga konferensen med alla kunder. Bästa sättet att skapa denna serie av aktiviteter är att göra ett utkast dag för dag för era aktiviteter.

I ACT! öppnar du kalendern / Schedule och väljer Manage – Activity Series Templates. Följ anvisningarna i guiden för att lägga till en ny aktivitetsserie, du anger alla händelser i förhållande till startdatum och kopplar aktiviteten till den medarbetare som skall vara ansvarig.

Tidningen Entrepreneur har en artikelhttps://www.entrepreneur.com/marketing/guerillamarketing/article193446.html som beskriver hur du gör utkastet till en marknadsplan i ett kalkylprogram.

Originally posted 2014-03-20 07:26:50.