Låt alla anställda få tillgång till Act!

tillägg av ny användare i actNumera kan man lägga till användare som endast får se innehållet i Act!, de har ingen rättighet att göra några tillägg eller ändringar.

Så här gör du:

Security role browseLägg till en ny användare under Tools – Manage Users och lägg till uppgifterna om den nya användaren men på Security Role väljder du Browse.

Du kan lägga till hur många personer som helst som användare oavsett hur många licenser ni har, men antalet aktiva användare kan inte överskrida licensen.

Har ni användare som är frånvarande kan de sättas som Inactive och därmed kan någon annan sättas till Active.