Warning: set_time_limit(): Cannot set max execution time limit due to system policy in /customers/d/3/7/actsverige.se/httpd.www/support/wp-content/plugins/swift-performance-lite/performance.php on line 2038 Kompatibilitet Act! och operativsystem | Act! Support
090-713550 support@zoft80.com

Act! har tagit fram en bra sida som visar hur alla versioner av Act! är kompatibla med olika versioner av operativsystem, mobiltelefoner, databasversioner, Microsoft Office, e-post program, webläsare m.m.

Klicka här för den aktuella listan

Originally posted 2015-05-13 14:15:17.