Hur man installerar Act!

Systemkrav:
Innan du installerar Act!, vänligen se Act! Systemkrav för att kontrollera att ditt system stöds av programvaran.

64-bitars operativsystem

Kompatibilitet:
Innan du fortsätter med installationen läs följande artikel i kunskapsbasen om hur Act! fungerar med 64-bitars operativsystem:

Understanding Act! Compatibility with a 64-bit Operating System
Svar ID: 23023
Här är den senaste engelska versionen av installationsanvisningarna: How to install Act!
Tillstånd och inställningar:
Innan du installerar ACT!, måste du se till att du är inloggad på datorn som lokal administratör och att Fil- och skrivardelning för Microsoft®-nätverk är installerad som en service för anslutning till lokalt nätverk. För att säkerställa att du är inloggad som lokal administratör:

För Windows® XP/Windows 7

1. Klicka på WinKey+R.
  2. Skriv control userpasswords2 i fönstret och klicka sedan på OK.

För Windows Vista®

1. Klicka på Start -knappen.
  2. Skriv control userpasswords2 i dialogrutan Påbörja sökning.

Om du har lokala administratörsrättigheter, ska ditt användarnamn visas och att du tillhör gruppen Administratörer.

Om du INTE har lokala administratörsrättigheter, visas en inloggningsruta för Administrator.

Om du använder Windows Vista visas dialogrutan för Användarkonton, men du kommer att få ett felmeddelande när du försöker ge användaren administrativa rättigheter.

För att säkerställa att Fil- och skrivardelning för Microsoft-nätverk är en installerad tjänst:

Klicka på Start och skriv services.msc i rutan längst ner, klicka sedan på OK. Tjänsterna visas Leta Server i Namn-kolumnen kontrollera att Status är Startad och Startmetod är Automatiskt. Gör nödvändiga ändringar och stäng.

Uppgradering från tidigare version:
Om du uppgraderar från en tidigare version av ACT, se följande Knowledgebase:
Titel: How to upgrade to Act! v16 from a previous version
Svar ID: 36099