Typ av användare

När du lägger upp nya användare kan du välja vilken typ av användare det ska vara:

• Administarator
  • Manager
  • Standard
  • Restrikted
  • Browse

Närmare beskrivning hittar du här
http://kb.act.com/app/answers/detail/a_id/15284

Hur ofta ska lösenord uppdateras?

Du kan tvinga användarna att uppdatera sina lösenord efter en viss tid och även bestämma hur lösenordet ska vara konstruerat.

http://kb.act.com/app/answers/detail/a_id/19180

Begränsa tillgång till vissa poster

Du kan låsa poster så att det bara är den som skapat posten som har tillgång till den, det kan t.ex. vara dina privata kontakter – tandläkaren, frisören etc.

http://kb.act.com/app/answers/detail/a_id/15228

Begränsa tillgång till vissa fält

I Act! kan man bestämma vilka användare som ska ha tillgång till fält, standard är att alla har tillgång till alla fält. Fält kan låsas så att vissa användare enbart kan läsa innehållet och om man använder Act! premium kan man dessutom bestämma vilka användare som ska kunna se och ändra vissa fält.

http://kb.act.com/app/answers/detail/a_id/15228

Använd anti-virus/brandvägg

Se till att använda någon typ av anti-virus/brandvägg för att skydda din dator från angrepp. Här är en lista på vilka filer som ska undantas

http://kb.act.com/app/answers/detail/a_id/15228

Säkerhetskopiering

Säkerhetskopiering av Act! databasen kan göras på några olika sätt:

För att säkra backup-filen kan man även använda ett lösenord på den skapade filen.

How to Restrict Users from Creating Histories for Emails to Other Users

http://kb.act.com/app/answers/detail/a_id/27043/

Ge användare access till varandras kalender

http://kb.act.com/app/answers/detail/a_id/13876/kw/secur%20-error