Lite okänd, men mycket användbar funktion i ACT! och Internet Explorer är möjligheten att fästa den aktuella webbsidan du tittar på i Internet Explorer till en viss kontakt. Detta kan användas för att spara en viss berättelse om ett företag, nyheter om en kontakt, ett Gmail-meddelande eller ett blogginlägg från en kollega.Denna integration är installerad som standard när du installerar ACT!.

Du hittar Attach Web page to ACT! contact… i Internet Explorer under Verktyg. Detta är inte menyraden (dvs. Arkiv/Redigera/Visa …), ganska normalt att den finns mot den högra sidan av skärmen, precis ovanför själva webbsidan.

Klicka på den menyn väljer Attach Web page to ACT! contact…, vilket kommer att visa upp, från ACT!, fönstretSelect Contact. Välj en kontakt och klicka på OK.

Web sidan hittar du sedan under fliken History i ACT!