Använd ACT ! för att spåra händelser och uppgifter

Hade en unik begäran från en klient häromdagen – att knyta befintliga kontakter till en händelse och tilldela dem specifika uppgifter/jobb .

I detta exempel var händelsen var en dagslång aktivitet som inkluderade en tur med matlagning , informationsbord och andra aktiviteter . Vi använde ett företag rekord och relationer för att spåra händelsen , här är vad vi gjorde i ACT ! :

Skapa först ett företag rekord som är händelsen – i det här fallet ” turné i augusti . ”

För det andra skapar de ”kontakter ” från företaget [ Företag – Skapa kontakt från Företags ] , vilka funktioner eller arbetsuppgifter – som ” Rich ” , ” Rent ” , ” du ” och så vidare . Skapa så många ”kontakter ” som behövs för att definiera samtliga uppgifter.
När man tittar på intresset för bolaget detaljerad vy , har du en händelse med uppgifter ( som representerar ett företag med kontakter ) .

Nu för att sätta ihop allt och ansluter genom relationer , en befintlig kontakt med ett jobb för händelsen . t.ex. ansluta Joe Schmoe med Rigga – och med hjälp av borrfältförhållandenför att definiera ytterligare information om den specifika uppgiften att Joe kommer att uppträda på Rigga .

Hoppas detta hjälper dig att komma på andra sätt att använda ACT ! att anpassa den till dina behov .