Ändring av flikar i ACT!

Som standard levereras ACT! med flikar för Notes, History, Activities etc. du kan ändra den inbördes ordningen på flikarna på följande sätt:

1. I ACT! väljer du Tools – Design Layouts och väljer Contact, Group eller Company
  2. Nu ser du skärmlayouten med fältnamnen i de vita rutorna och på den undre halvan av skärmen har du de flikar som finns upplagda.
  3. Välj View – Properties Window, ett nytt fönster öppnas till höger på skärmen.
  4. Klicka på en av flikarna, t.ex. Activities, i fönstret Properties ser du rubrikerna Appearance och Behaviour, under dem finns ett antal inställningar och värden.
  5. Klicka på det värde du vill ändra, t.ex. Tahoma; 8pt om du vill ändra teckensnitt, stil och storlek på texten.
  6. Klickar du på Edit Tabs – Collection får du upp en liten knapp (…) att klicka på. När du klickar på den ser du namnen på alla flikar i den ordning de visas på skärmen. Markerar du namnet på en flik kan du flytta fliken med knapparna Move Up/Down.
  7. Du kan även skapa egna flikar genom att klicka på Add Tab.
  8. Avsluta med att välja Close och sedan File – Save – Exit