Support över Internet

Många gånger kan det vara enklast att förklara ett problem om alla ser samma sak samtidigt. Ett sätt att göra det på är att tillkalla en supporttekniker, men avståndet kan göra det praktiskt omöjligt. Dess bättre finns det en väl fungerande lösning och det är att använda TeamViewerNästa gång du har behov av hjälp med din ACT! installation, ladda hem och installera TeamViewer, ring 090-713550 och uppge Ditt ID och lösenord så kan vi tillsammans titta igenom det du behöver hjälp med.

Här hämtar du TeamViewer