Februari 2014 lanserades i USA en tilläggsmodul, plugin, för en ny version av Act! emarketing.Den nya versionen innebär:

• En dynamisk editor där man redigerar sina mallar genom drag-and-drop
  • Förenklad och modernare design
  • Licens baserad på antal mottagare, eller kontakter, istället för antal meddelanden.
  • Enkelt att skapa och skicka e-post direkt från Act! med de kontakter, grupper och företag du redan har.
  • Se resultatet av utskick direkt i Act!, inklusive på varje kontakt.
  • Enkel tillgång till online funktioner direkt från Act! v16, inklusive Mallhanteraren, Mallskaparen och rapporter.

Med lanseringen av Act! v16.1 kommer ytterligare ett antal nyheter:

• Förbättrad visning
  • Mer integration direkt i Act! istället för via webläsare.
  • Förbättrad ringlista.
  • Fungerar med Act! för web