ACT! började livet som ett kontaktregister. Det har sedan utvecklats till en fantastisk plattform för försäljning, men det har marknadsföringsfunktioner som förbises av de flesta ACT! användare och företag.Fältet Referred By i ACT! är ett marknadsföringsfält. Det borde betraktas som lika viktigt som telefon eller e-post på kontakten. När du börjar använda ACT! bör du konfigurera listrutan så att den innehåller alla möjliga vägar som en potentiell kund når ditt företag. Du bör även göra det till ett måste fältet så att varje gång en ny kontakt skapas, måste det fyllas i.

Kör sedan rapporten Referred by varje vecka. Genom att spåra var dina prospekt har  sitt ursprung, har du tagit det första steget mot att förfina din marknadsföring (och därmed spara annonspengar). Spåra sedan vilken källa som har den högsta sannolikheten att konvertera prospekt till kund och ACT! blir både en marknadsförings- och försäljningsdatabas.