Är dina hemligheter skyddade?

Läste just en artikel på DagensHandel.se med rubriken ”Är dina hemligheter skyddade?”. Artikeln visar hur enkelt det kan vara att stjäla ett företags kundregister och annan information.Den som använder ACT! kan göra det mycket svårt att stjäla kundregistret som finns i ACT! genom att göra två inställningar:

• Se till att alla användare är upplagda som standardanvändare, därmed har de inte möjlighet att exportera kundregistret till fil
  • Ta bort möjligheten att exportera till Excel i användarprofilen

Själva databasen är låst vilket gör det väldigt svårt för den oinvigde att göra en kopia på den.