Koppla ihop Act! och andra program

Act! har ett utförligt Software Developer Kit (SDK) som dokumenterar alla kopplingar som kan göras med Act!. För att göra det ännu enklare så har ett engelskt företag V8Software tagit fram en tilläggsprodukt som de kalla för MiddlewareSDK. Det består av ett antal kraftfulla funktioner som pratar direkt med Act! SDK och man slipper därmed gräva ner sig i det mer komplicerade Act! SDK. Fortfarande krävs det att man är programutvecklare för att skapa en koppling mellan Act! och externa program.MiddelwareSDK är helt gratis och kan hämtas från http://www.middlewaresdk.com