Hämta Quick Search for ACT! gratis

Vad är det du verkligen letar efter i ACT! ?

Kom dit snabbare med ”Quick Search”. Det finns ingen anledning att söka i olika fält om och om igen tills du hittar önskad kontakt. Med ”Quick Search” kan du söka i flera fält samtidigt och hitta dina kontaktuppgifter direkt.

”Quick Search” fungerar på kontakter, grupper, företag och till och med affärsmöjligheter.
Det finns inget bättre sätt att få vad du vill från ACT! än med ”Quick Search”.

Installationsprocedur

Ladda ner installationsprogrammet och dubbelklicka på det för att starta installationen. Starta ACT!

Följande punkter kommer att läggas till i ACT! användargränssnitt:
En ikon borde ha lagts till i ACT! verktygsfältet för att lansera ”Quick Search” direkt från ACT!.
Ett nytt menyalternativet ”Quick Search” borde ha lagts till i ACT! menyn ”Tools”

Komma igång

Klicka bara på ”Quick Search”-knappen i ACT! verktygsfält eller klicka på ”Quick Navigation” i menyn i ACT! menyn ”Tools”.

För ACT! 2005 och senare.

Klicka här för att ladda hem Quick Search