Skapa en PowerPoint-presentation baserad på en ACT! rapport eller kör ett bildspel baserat på ACT! data!Detta tillägg använder ACT! rapportmotor och genererar en PowerPoint-presentation ”i farten” från rapportmallen.  Allt som kan göras i rapporter kan nu presenteras som en PowerPoint-presentation! Det är lätt att använda och fungerar som en dröm!

Presentation for ACT! kan göra alla rapporter till en Microsoft PowerPoint-presentation.
Du kan använda den angivna mallen eller gör din egen. Presentation for ACT! gör dina rapporter mer professionella, sparar du tid genom att du nu inte behöva skriva ut och sammanställa rapporter och sparar pengar genom att du inte behöva betala för förbrukningsmaterial.

Du kan även skapa Microsoft PowerPoint-presentation och spara den separat på en USB-flash-minne som en fristående fil där du kan presentera dina rapporter var som helst på valfri dator som har Microsoft Powerpoint programvara.

En naturlig följeslagare för PicturePlus?

Ja vi tror det! Kombinera digital fotografering med ACT och börjar verkligen uppleva ACT! styrka och potential.

Installationsprocedur

Ladda ner installationsprogrammet och dubbelklicka på det för att starta installationen. Starta ACT! Ett nytt menyalternativ ”Presentation for ACT!” borde ha lagts till i ACT! menyn.

Komma igång

Gå till ”Presentation for ACT!” i menyn och klicka på ”Skapa Presentation” eller ”Kör Presentation”. Sedan väljer du i dialogrutan den rapportmall du vill använda och PowerPoint-presentationen byggd på den valda rapportmallen kommer att skapas och öppnas i Microsoft PowerPoint.

För ACT! 2005 och senare.

Klicka här för att hämta  Presentation for ACT!