• Vill du hålla reda på som arbetar för vem?
  • När började de där?
  • Har de flyttat till ett nytt bolag?
  • Har några av dina kontakter bytte till andra konkurrenter inom deras bransch?
  • Hur vet du att du inte förolämpar ett företag genom att ringa dem och inte veta om en anställd är kvar eller inte?

Med Employment History for ACT! kan du hålla koll på alla de små sakerna som snabbt kan få dig att se dålig ut i dina kunders ögon.

Snabbt och enkelt tar du reda på vem de jobbar för och hur länge, etc.  med hjälp av ”Employment History for ACT!

Har du råd att se oinformerad ut inför dina viktigaste kunder?

Med ”Employment History for ACT!” behöver du aldrig oroa dig för dessa problem igen och ”Employment History for ACT!” är väl integrerat med ACT! företagsposter så alla uppgifter är vettiga. Om du behöver hålla reda på de viktiga inside kontakterna då är ”Employment History for ACT!” ett måste.

Hur man installerar addon

Ladda ner addon installationsprogrammet och dubbelklicka på det för att starta installationen. Starta ACT! En ny flik ”Employment History” kommer att läggas till ACT!

Komma igång

Gå till ”Employment History”-fliken längst ned i din layout. Använd kommandoknapparna i fliken för att lägga till företag, redigera arbetstid och gå till valt företag. Använd rubrikerna för att sortera företag efter specifika områden.

För ACT! 2005 och senare.

Klicka här för att hämta Employment History for ACT!