Warning: set_time_limit(): Cannot set max execution time limit due to system policy in /customers/d/3/7/actsverige.se/httpd.www/support/wp-content/plugins/swift-performance-lite/performance.php on line 2088 Gratis tilläggsprogram | Act! Support
090-713550 support@zoft80.com

Vår engelska kollega BluebirdCRM har gjort en sammanställning på 20 st programtillägg som är helt kostnadsfria.

Tänk på att kolla om tilläggen är avsedda för den version av Act! du använder.

Vi ger ingen support och tar inget ansvar för tilläggens funktion.

Här kan du läsa mer

Originally posted 2015-01-09 16:08:55.