Om du vill avinstallera Act! och förvissa dig om att allt som Act! har installerat på din dator verkligen tas bort, då skall du använda ACT_Uninstaller.Programmet tar inte bort databaser, men se till att göra en säkerhetskopia innan du använder ActUninstaller.

Programmet kan du ladda ner här om du har DOT NET 3.5 för Sage ACT! 2012 (v14) och tidigare

Programmet kan du ladda ner här om du har DOT NET 4.0 för Sage ACT! 2013 (v15) och senare